Om bæredygtighed.
Vi kan ikke tjekke alle de steder vore produkter kommer fra, men spørger ind til, om der er ordentlige arbejdsforhold, samt at der ikke bruges børnearbejde.
Er der tale om minedrift er det jo et indgreb i jorden, og det kan aldrig være 100% bæredygtigt. Men vores mineraler og krystaller er typisk et biprodukt fra almindelig minedrift.
Alle vore leverandører arbejder frem mod størst mulig bæredygtighed og for ordnede forhold for alle, både med hensyn til miljø og arbejdsforhold.

Video klip:
Se videoklip fra butikken 97 sek:

Video 


Foto galleri:

Stenguiden, v/ Anders Futtrup, Bjerrevej 344, Bjerre
Ædelstene og mineraler, smykker mv. En gros salg & detail salg.

Angående bæredygtighed.
Når vi bliver spurgt, om vores sten er bæredygtige, er det ikke ligetil at svare på. For er en cykeltur til vesterhavet for at samle rav bæredygtigt?
  Sten fundet i naturen, på jorden eller jordoverfladen kræver ikke store resurcer, og de bliver jo blot flyttet fra et sted til et andet.
Minedrift i enhver form er jo et indgreb i jorden, og det kan aldrig være 100% bæredygtigt. Energikrystaller er typisk et biprodukt fra almindelig minedrift. Vi spørger ind til forholdene hos mineejerne ellers deres agenter, for at sikre at de arbejder frem mod størst mulige bæredygtighed og har ordnede forhold.
Det er ikke muligt for os at kontrollere alle aspekter 100%, men vi spørger altid ind til miljø og arbejdsforhold når nye produkter indkøbes for at sikre at miljø og arbejdsforhold er bedst muligt og at der ikke for eksempel er børnearbejde indblandet. Det er vigtigt at vi støtter de miner, der gør deres ypperste for at sikre miljø og ordentlige arbejdsforhold.
 

SE FLERE FOTOS NEDENFOR

 

 Anders Futtrup

 


 
Stenguidens guide til sten
 
Ædelstene & mineraler II


Udregn numerologi
(download regneark her)